Horoscopul Zilei dictionar de vise
Horoscop Berbec Horoscop Taur Horoscop Gemeni Horoscop Leu Horoscop Rac Horoscop Fecioara Horoscop Balanta Horoscop Scorpion Horoscop Sagetator Horoscop Capricorn Horoscop Varsator Horoscop Pestihoroscop berbec
horoscop taur
horoscop gemeni
horoscop leu
horoscop rac
horoscop balanta
horoscop fecioara
horoscop scorpion
horoscop sagetator
horoscop capricorn
horoscop varsator
horoscop pesti


HOROSCOP BALANTA 2018

Anul 2018 este un extraordinar pentru cei din Zodia Balanta! Vei avea shimbari in bine pe toate planurile si iti vei realiza cateva din visele pe care le ai de multi ani. Nimeni nu te poate opri din ascensiune in 2018. Ai grija sa iti intaresti aliantele si parteneriatele cu oameni puternici care te pot ajuta sa izbandesti.


Horoscop Dragoste Balanta 2018

In 2018 vei avea parte de o schimbare in viata ta sentimentala. Acolo unde nu te astepti vei gasi ceea ce cautai de multa vreme si asta iti va schimba viata. Ai grija sa nu ranesti persoanele iubite si pastreaza unele lucruri dooar pentru tine. Fii gata ca in 2018 sa renunti la ceva, dar in acelasi timp sa castigi mai mult decat pierzi.


Horoscop Bani Balanta 2018

Cu banii nu vei avea atat de mult noroc in 2018. Poate pentru a compensa realizarile de pe celelalte planuri la care Balantele exced in 2018. Totusi nu iti face probleme! Nu vei avea bani in exces dar nici nu vei muri de foame! Ca si in alti ani, vei reusi si in 2018 sa gasesti solutii care sa iti imbunatateasca viata.


Horoscop Cariera Balanta 2018

Munca, munca si iar munca pentru Balante in 2018. Doar ca ai norocul sa o faci cu un scop care te ajuta sa izbandesti. Tine-te tare pe pozitii si vei vedea ca in sfarsit sefii te vor remarca si vei obtine promovarea de mult asteptatata. Anul 2018 este anul in care poti da masura a ceea ce poti pe plan profesional.


Horoscop Sanatate Balanta 2018

Cu sanatatea stai binisor in 2018. Nu vei avea probleme majore. Poate doar o raceala in primavara care te va tine la pat pentru cateva zile. Dar in rest 2018 este un an bun pentru tine si familia ta. Ai grija sa te feresti de mediile inchise in care stau multe persoane impreuna pentru ca in 2018 ai o sensibilitate mai mare la bolile infectioase.

HOROSCOPUL ZILEI